Hungarian Association, P.O. Box 771066

Lakewood, OH 44107

+1 216-651-4929

magyar.tarsasag@gmail.com

KÖRLEVÉL

KÖRLEVÉL
a Magyar Társaság, az Árpád Akadémia és az Árpád Szövetség tagjainak és mindazoknak, akik körleveleinkre igényt tartanak.

Legjobb kívánságainkkal jelentkezünk az újév elején és mindenkit kérünk, fokozzák aktivításukat, hogy Társaságunk amerikai működésének  50. jubileumát méltó módon megünnepelhessük.

  1. 200 évi számadásunkat tisztikari ülésünkön lezártuk és ez alkalommal köszönjük védnökeinknek és mindenki másnak anyagi hozzájárulását és személyes részvételét – támogatásukat munkánkban.

A beküldött észrevételeket is köszönjük, kérjük a jövőben is azt, mert a közös együttműködésre szükség van, hogy jubileumi Kongresszusunk méltó legyen az előző évtizedek eredményeihez.

Kérjük az évi tagdíjat (10 dollár), valamint az Árpád Akadémia tagdíját (a Krónikával együtt 25 dollár) megküldeni (U.S. dollárt).

Fel szeretnénk hívni kedves Barátaink figyelmét arra, hogy a Magyar Társaság az évi Találkozók/Kongresszusok időpontját azért rövidítette Thanksgiving hét végére, mert akkor a dolgozók általában szabadságot kapnak és el tudnak jönni összejöveteleinkre. Azóta többen családi összejöveteleiket is ezen a napon tartják – közismerten – tehát ütközés van. Figyelemmel a 50. évfordulóra, szeretnénk kérni, hogy azok a családok, amelyeknek tagjai szétszóródtak, kivételesen családi összejöveteleiket karácsonyra vagy más időpontra tervezzék és jöjjenek el a mi Kongresszusunkra, újra találkozni régi barátaikkal, akár úgy is, hogy a családi találkozót Kongresszusunk keretében rendezzék meg. – Nagyon köszönjük.

Kérjük, hogy hívják meg Kongresszusunkra kedves barátaikat is.

Magyar szeretettel:

       Dr. Nádas Gyula                              Dr. Nádas János
az Árpád Akadémia elnöke               a Magyar Társaság és az
Árpád Szövetség elnöke