Hungarian Association, P.O. Box 771066

Lakewood, OH 44107

+1 216-651-4929

magyar.tarsasag@gmail.com

Az LIV. (54.) Magyar Találkozó – „Magyar múltunk, magyar öntudatunk”

Rövid leírása az eseményről:
A Magyar Társaság egy amerikai magyar kulturális szervezet, amely évente megtartott kongresszus keretén belül megbeszélések tárgyává teszi az amerikai magyar társadalmat érintő kérdéseket, és a magyar közösség tagjai közbenjárásával nevelési, irodalmi, tudományos és felvilágosító előadásokat, filmeket, ankétokat nyújt. Ugyanakkor elismeréssel illeti azokat a magyar származású személyeket, akik kimagasló és önkéntes tevékenységükkel szolgálták az amerikai magyar társadalom javát és
szakmai, irodalmi, művészeti és tudományos tevékenységükkel érdemelték ki az elismerést. Az 54-edik Kongresszusra tervezett program, magába foglalja a péntek esti irodalmi és művész estet, a szombat dél ünnepi szónok előadását, és a szombat est hagyományos Magyar bálját diszvacsorájával és első bálozóink bemutatásával egybekötve. Mindenkit szeretettel várunk!

Az esemény helyisége:

Cleveland Airport Marriott Hotel,
4277 West 150th St., Cleveland, OH
44135
Vidéki, külföldi és clevelandi vendégeink részére előnyös szoba árakat biztosítottunk, egy vagy két személyes szoba ára $85(+adó), de foglaláskor közölni kell, hogy a „HUNGARIANASSOCIATION” résztvevője a szoba foglalója. A kedvezményes szoba árak november 13-ig érvényesek. Ezért kérjük vendégeinket, hogy időben jelentkezzenek a Marriott központi számon:
1-800-288-9290 vagy közvetlenül a hotelnél: 216-252-5333
Árak:
A Magyar Kongresszus programjai és előadásai ingyenesek kivéve a szombat ünnepi szónok előadásának diszebédje és a szombat esti Magyar Bál bankett/báljegy mindkét alkalomra a jegyek csak elővételben kaphatok November 23-ig. A péntek esti Irodalmi- és Művészestre a jegy elővételben vagy az ajtónál kapható. Jegy árakat honlapunkon közöljük:
 További részleteket talál csatolmányok között.
[khattachment]